Team

Hans van Driel – directeur

Hans is de oprichter van Advantes en een doorgewinterde specialist op het gebied van industriële veiligheidOndernemer pur sang en met randstedelijke roots. Dat wil zeggen dat hij altijd het gesprek aangaat en alles doet voor zijn klanten. Zijn bevlogenheid werkt aanstekelijk en Hans is dan ook een graag geziene gast. Hans heeft een achtergrond in de elektrotechniek en ervaring in het leiden van grote verbetertrajecten bij technische bedrijven in binnen- en buitenland. Zo leidde hij bijvoorbeeld automatiseringsprojecten in de glastuinbouw. Ook stuurde hij grote teams aan bij toonaangevende bedrijven in complexe machinebouw. Tegenwoordig wordt zijn hulp regelmatig ingeschakeld bij het optimaliseren of vervangen van ERP pakketten. Zijn passie voor processen en veiligheid en zijn helicopterview zijn kenmerkend voor zijn manier van werken.  

Ramon Olaria – consultant/controller

Voor een scherpe analyse en (financiële) expertise is Ramon je man. Doelgericht adviseert hij je over finance en rendementsverbetering binnen je bedrijfsprocessen. Hij helpt je bij het automatiseren van je processen en creëert doelmatige management informatie. Ramon enthousiasmeert en stimuleert mensen en verschaft draagvlak voor verandering. Met zijn uitgebreide ervaring als controller en financieel manager in onder andere de technische en grafische sector, weet hij het belang van finance en continuïteit inzichtelijk te maken. Een expert in consolidatie en integratie van systemen. 

Inge Braam – officemanager/management assistant

Onze steun en toeverlaat op kantoor is Inge. Een echte professional in het organiseren en beheren van het kantoor en alles wat daar mee te maken heeft. De rechterhand van Hans als het gaat om afspraken, agendabeheer en het uitwerken van documenten. Inge is al lange tijd werkzaam als professional business organizer en PA en door haar loopt ons kantoor op rolletjes.  

Staat hier binnenkort jouw naam?

Project/procesmanager (zie vacature)

Staat hier binnenkort jouw naam?

Marketing en Proces deskundige (zie vacature)

×