Advantes bezoekt de Ondernemersshow

Afgelopen dinsdag parkeerde Advantes in Amsterdam om De Ondernemersshow te bezoeken. De samenkomst van 1800 ondernemers en geïnteresseerden zorgde voor een interessante avond met kritische opmerkingen en enthousiaste instemmingen.

Margriet Sitskoorn leerde ons over de werking van de hersenen, wij raakten geïnspireerd door het ondernemerschap van Bas van der Veldt en wij kregen een masterclass geluk van Guido Weijers. Een avond vol enthousiasmerende lezingen, die de ondernemersvonk opnieuw hebben doen over slaan. Één van de meest opvallende lezingen was die van Jos Burgers. Hij vertelde ons over het vinden van fans, in plaats van klanten. Dat leidt natuurlijk tot de vraag: wilt u onze fan zijn? Een halfuur aan humor, voorbeelden en inspiratie, heeft ons positief gestemd over de avond en over de nieuwe ideeën die we hebben opgedaan.

Wilt u meer weten wat deze inspiratieboost voor u kan betekenen? Laten wij dan samen opzoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen, om uw organisatie weer hernieuwde energie te geven. Neem contact op via het formulier, we helpen u graag!

×